HLR med hjärtstartare och Första hjälpen

Vuxen HLR med hjärtstartare

I utbildningen Vuxen hjärt-lungräddning (HLR) med hjärtstartare lär våra instruktörer ut de kunskaper som behövs för att ge livräddande hjärt- och lungräddning och hur man  använder en hjärtstartare vid ett hjärtstopp. I utbildningen ingår både teoretiska och praktiska moment där deltagarna får lära sig agera vid ett hjärtstopp, göra HLR, använda hjärtstartare samt hur de ska agera vid ett luftvägsstopp. Deltagarna får en grundlig genomgång av hur en hjärtstartare fungerar och får möjlighet att träna med en övningshjärtstartare. Inga förkunskaper krävs.

Första hjälpen

Första hjälpen är den första länken i vårdkedjan och handlar om att snabbt och riktigt kunna agera då någons tillstånd har försämrats. Det mest grundläggande syftet med första hjälpen är att genom att vara först på plats kunna göra en kvalificerad bedömning av läget, påkalla hjälp, larma och agera vid  bland annat luftvägsstopp, hjärtstopp, medvetslöshet och stroke.

I en första hjälpen-utbildning får kursdeltagarna lära sig agera vid bröstsmärtor, allvarlig blödning, bränn- och frätskador, chock och diabeteskomplikationer.

Datum

2021 aug 23
Expired!

Tid

08:00 - 12:00
Trygghetspartner Norrköping

Platser

Trygghetspartner Norrköping
Importgatan 44, Norrköping
Marcus Ericsson

Instruktör

Marcus Ericsson
Telefon
072-7316600
E-post
marcus@trygghetspartner.se

Arrangör

Trygghetspartner
Telefon
011 333 05 15

Lämna en kommentar

Till toppen