Heta Arbeten (distans) – 2021-09-21

DISTANSUTBILDNING!
P.g.a. de rådande omständigheterna med Covid-19 så har vi upprättat en digital kurslokal. Denna utbildning kan genomföras på distans via videolänk. Det praktiska momentet med brandsläckning kan genomföras vid ett senare tillfälle (inom ett år från genomförd teori). Certifikatet gäller från och med datumet för genomförd teori.

Behörighetsutbildning Heta Arbeten® 
Försäkringsbolagen i Sverige ställer krav på att den som ska utföra eller vara brandvakt vid brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats behöver kunskap och måste vara behörig. Även den tillståndsansvarige behöver både kunskap och behörighet. Detta är utbildningen som ger dig rätt behörighet. Även du som ska beställa brandfarliga heta arbeten som utförs på en tillfällig arbetsplats har nytta av denna utbildning. Utbildningen avslutas med ett digitalt certifieringstest. Efter ett godkänt resultat erhåller deltagaren ett certifikat Heta Arbeten® och är då behörig.

Vi genomför regelbundet utbildningar i Heta arbeten. Anmäl dig gärna till ett av våra öppna kurstillfällen. Vi kan också genomföra kursen på plats på ditt företag (minst 6 deltagare).

Datum

2021 sep 21
Expired!

Tid

08:00 - 15:00

Kostnad

2 650 kr

Platser

Online
https://call.lifesizecloud.com/7300231
Kategori
Peter Selmosson

Instruktör

Peter Selmosson
Telefon
0727316216
E-post
peter@trygghetspartner.se

Arrangör

Trygghetspartner
Telefon
011 333 05 15

Lämna en kommentar

Till toppen